Tro, håb og fibromyalgi

Oliefri kartofler og rodfrugter i fad

 

Oliefri kartofler og rodfrugter i fad

 

Brug de tomater, som har ligget længe og ikke er så spændende at servere rå, som smags- og fugtgiver til rodfrugterne. Sammen med en smule grøntsagsbouillon og krydderier giver tomaterne en skøn smag til de ovnbagte rodfrugter.

 

1 rødløg, groft hakket

600 g. kartofler, skåret i tern

4 gulerødder, skåret i tern

1-2 persillerødder, skåret i tern

2 meget modne bøftomater, skåret i tern (eller 3-4 almindelig tomater)

3 spsk. grøntsagsbouillon

1½ tsk. tørret basilikum

1½ tsk. tørret rosmarin

½ tsk. urtesalt

Friskkværnet peber

 

Læg alle grøntsager i et ovnfast fad. Tilsæt bouillon og krydderier og bland det hele godt.

Bag ved 200 grader i 60 minutter – tag fadet ud efter den halve bagetid og rør rundt, inden retten bages færdig.

 

Velbekomme!